כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ

מחפשים מתכון לארוחת צהריים בשרית ומוצלחת? קבלו מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים, ירק קצוץ ותיבול עסיסי שפשוט לא תפסיקו לאכול

מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ
ניוקי בלונז צילום: ורד כהן

מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:

  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל חריף חתוך לקוביות
  • 500 גר' בשר טחון
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כף מלח
  • 1 כף גדושה פפריקה
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1 חב' ניוקי
  • 2 כוסות מים רותחים
  • חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:

  1. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את קוביות החציל עד להשחמה
  2. מוסיפים את קוביות הגמבה והפלפל החריף ומערבבים הייטב
  3. מוסיפים את הבשר הטחון, שיני השום והתבלינים ומערבבים הייטב
  4. מוסיפים את חב' הניוקי, המים הרותחים והכוסברה ומערבבים הייטב לאיחוד
  5. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש מבשלים בסיר מכוסה במשך כ20 דקות עד לבישול מלא
  6. מגישים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון בשר ארוחת צהרים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}