מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ
מחפשים מתכון לארוחת צהריים בשרית ומוצלחת? קבלו מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים, ירק קצוץ ותיבול עסיסי שפשוט לא תפסיקו לאכול
- חני לוין
- כ"ח שבט התשפ"ד
ניוקי בלונז צילום: ורד כהן
מתכון לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:
- 1 חציל חתוך לקוביות
- 1 גמבה חתוכה לקוביות
- 1 פלפל חריף חתוך לקוביות
- 500 גר' בשר טחון
- 4 שיני שום כתושות
- 1 כף מלח
- 1 כף גדושה פפריקה
- 1 כפית שטוחה פלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 1 חב' ניוקי
- 2 כוסות מים רותחים
- חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה לניוקי בלונז עם פלפלים וירק קצוץ:
- מחממים סיר עם שמן ומטגנים את קוביות החציל עד להשחמה
- מוסיפים את קוביות הגמבה והפלפל החריף ומערבבים הייטב
- מוסיפים את הבשר הטחון, שיני השום והתבלינים ומערבבים הייטב
- מוסיפים את חב' הניוקי, המים הרותחים והכוסברה ומערבבים הייטב לאיחוד
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש מבשלים בסיר מכוסה במשך כ20 דקות עד לבישול מלא
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות