לוטוס מציגה: מתכונים לעוגות שלא תפסיקו ליישר
גם את מכירה את הרגע הזה שמצליח להפתיע בכל פעם מחדש? את מסירה את נייר הכסף מעל העוגה התורנית ומגלה שנקרו בה גמדים. התחתית נעלמה, המעטפת חוררה והתערובת השוקולדית חפורה בורות בורות. מוכר? סימן שהילדים נותנים לך ציון של מצטיינת במטבח • בשביל להיות מצטיינת במטבח לא צריך לעבור קורס קונדיטוריה מקצועי, הסוד טמון בחומרי גלם טעימים ומפנקים • לוטוס מגישה מגוון מתכונים בשילוב העוגיות הטעימות בעולם, מהסוג שלא תפסיקו ליישר.. • לוטוס. יש מספיק מתוק לכווולם
- שימי פרקש כתבה מקודמת
- כ"ח שבט התשפ"ד
- 1 תגובות
#1 עוגת גבינה קלאסית עם נגיעות לוטוס מכל הכיוונים:
כמות: תבנית אינגליש קייק
קהל יעד: למי שאוהבת לפנק
דרגת קושי: קלי קלות
משך הכנה: 20 דקות גג (להשחיל בין טיגון חביתות להעמדת מכונה צבעונית)
אז מה צריך?
1 חבילת עוגיות לוטוס של 250 גר'
100 גרם חמאה מומסת
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
2 כפות סוכר
250 גרם גבינה לבנה
1 קופסא ממרח לוטוס
כוס עוגיות לוטוס מפוררות
50 גרם שוקולד לבן מגורד
מה עושים?
טוחנים את העוגיות עד לקבלת פירורים דקים, מערבבים עם החמאה המומסת לעיסה אחידה ומשטחים בתחתית התבנית.
מקציפים את השמנת המתוקה.
בקערה נפרדת מערבבים גבינה, סוכר ופודינג, מאחדים עם השמנת המוקצפת ומורחים על גבי הבסיס.
מחממים קלות את ממרח הלוטוס בסיר, שופכים על העוגה ומנערים את התבנית לקבלת ציפוי אחיד.
מפנקים בפירורי עוגיות ובשברי שוקולד ושומרים עמוק במקרר מפני ידיים זרות של ילדים שאמורים לישון...
#2 עוגת קסטה ממחלקת הרושם:
כמות: תבנית עגולה בינונית קוטר 30
קהל יעד: אלו שאוהבות להרשים בלי להתאמץ, או בקיצור: קלאס באפס מאמץ.
דרגת קושי: בינונית
משך הכנה: 30 דקות של תרפיה במטבח
אז מה צריך?
1 חבילת עוגיות לוטוס של 250 גר'. מומלץ לשריין מארז גדול יותר לנשנושים על הדרך.
2 מיכלי שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה
3/4 כוס חלב
4 כפות סוכר
2 פודינג וניל
5 כפות ממרח לוטוס
מה עושים?
מקציפים את השמנת המתוקה עד להתיצבות, מוסיפים גבינה, חלב וסוכר ומערבבים. מוסיפים פודינג וניל ומערבבים.
מחלקים את תערובת השמנת לשתי קערות ומוסיפים למחצית מהכמות 4 כפות ממרח לוטוס, מערבבים עד להיטמעות.
מרכיבים את העוגה:
מרפדים את דפנות התבנית בעוגיות לוטוס, במרכז התבנית יוצרים מעגל נוסף של עוגיות על ידי מריחה של קצה העוגיה בכף הלוטוס הנותרת ומדביקים לתחתית התבנית.
למעגל ההיקפי שנוצר בין העוגיות מזלפים בזהירות את הבלילה הבהירה, ואל מרכז המעגל הפנימי מזלפים את הבלילה הכהה.
מקררים להתייצבות במשך לילה.
אל תתפלאו בבוקר לגלות את החורים שנוצרו מהעוגיות שנשלפו, לכו אחר הפירורים וגלו את הלקקנים התורנים.
#3 חיתוכיות שוקולד ושברי עוגיות לוטוס:
כמות: תבנית בינונית
קהל יעד: מי שרוצה להיות בטוחה שאף אחד לא יגנוב את העוגיות
משך הכנה: 30 דקות כולל הגנבת טעימות
אז מה צריך?
לבסיס:
1 חבילת עוגיות לוטוס של 250 גר'
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה / מרגרינה / נטורינה
כוס חלב / חלב סויה / מים
רבע כוס סוכר
3 כפות ליקר קפה / שוקולד
קורט מלח
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
מיכל שמנת מתוקה
2 כפות ממרח לוטוס
מה עושים?
שוברים את העוגיות לחתיכות בגודל בינוני ושמים בקערה.
ממיסים על להבה בינונית שוקולד, חמאה, חלב, סוכר וליקר עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכים את התערובת על גבי העוגיות, מערבבים בעדינות ומשטחים בתבנית.
מקפיאים להתיצבות למשך שעתיים.
מכינים את הציפוי:
מרתיחים את השוקולד, השמנת וממרח הלוטוס ומורחים שכבה אחידה על גבי הבסיס.
מקפיאים ללילה.
חותכים לקוביות ונושאים תפילה שתישאר קוביה עד לשבת הקרובה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות