מתכון לריבת תפוזים מוצלחת
לכל חובבי הריבות הביתיות קבלו מתכון לריבת תפוזים נהדרת וטעימה שתוכלו להכין לבד בבית, מתאימה על כריכים או כל מה שאוהבים
- חני לוין
- כ"ה שבט התשפ"ד
ריבת תפוזים צילום: אסתי
מתכון לריבת תפוזים מוצלחת / אסתי
המצרכים לריבת תפוזים מוצלחת:
- 3 תפוזים גדולים
- 3 כוסות סוכר
- 2 כוסות מים
- 1/4 רבע כפית מיץ לימון
- 1/4 כפית קינמון טחון
אופן ההכנה לריבת תפוזים מוצלחת:
- הכנת הריבה מתחילה יום קודם
- שוטפים את התפוזים ומנגבים היטב
- בעזרת מגרדת מגרדים לתפוזים מעט את הקליפה
- מכניסים את התפוזים לתוך סיר ומכסים במים
- מבשלים את התפוזים והמים בלהבה בינונית גבוהה למשך 25 דקות
- מסננים את התפוזים מהמים
- מחזירים את התפוזים המבושלים לסיר ומכסים במים פושרים
- משאירים על השיש על ליום המחרת
- מחליפים מים מידי פעם כדי להוציא מרירות
- מסננים את התפוזים מהמים וחותכים לקוביות גדולות
- בסיר נקי שמים את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה כ 3 דקות
- מוסיפים את התפוזים לתוך הסירופ ומבשלים על אש בינונית כ 40 דקות
- מוסיפים את המיץ לימון והקינמון וממשיכים לבשל על להבה נמוכה, עוד 40 דקות נוספות עד שעה, עד שרוב הנוזלים הופכים לסירופ סמיך יותר ונוצרת הריבה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות