י"ח חשון התשפ"ה
19.11.2024

קל זריז והכי טעים: מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות

קל מהיר והכי טעים שיש, מתכון לסופלה מוצלח שתוכלו להכין בקלות בכל פעם שמתחשק לכם להתפנק על קינוח שוקולדי חמים ומשובח

קל זריז והכי טעים: מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות
סופלה שוקולד צילום: נועם זיגדון

מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות / נועם זיגדון

המצרכים לסופלה שוקולד עם הפתעות:

כוס מדידה 240 מ"ל

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • 5 כפות שטוחות סוכר
  • ½ כוס קמח תופח
  • 2 ביצים L

תוספות:

  • קוביות שוקולד מריר או לבן
  • לקישוט - אבקת סוכר

אופן ההכנה לסופלה שוקולד עם הפתעות:

  1. ממיסים  את החמאה והשוקולד המריר, מוסיפים פנימה את המלח והסוכר, מערבבים הייטב ומורידים מהאש
  2. מוסיפים ½ כוס קמח ומערבבים היטב לאיחוד
  3. מוסיפים בהדרגה ביצה אחרי ביצה תוך כדי ערבוב תמידי
  4. יוצקים את הבלילה ל - 4 תבניות או 2 ספלים גדולים
  5. מכניסים בכל סופלה קוביות שוקולד מריר או לבן
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים בין 8-10 דקות
  7. מוציאים מהתנור מפזרים אבקת סוכר ומתענגים לצד גלידה

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון עוגה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}