קל זריז והכי טעים: מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות
קל מהיר והכי טעים שיש, מתכון לסופלה מוצלח שתוכלו להכין בקלות בכל פעם שמתחשק לכם להתפנק על קינוח שוקולדי חמים ומשובח
סופלה שוקולד צילום: נועם זיגדון
מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות / נועם זיגדון
המצרכים לסופלה שוקולד עם הפתעות:
כוס מדידה 240 מ"ל
- 100 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה
- קורט מלח
- 5 כפות שטוחות סוכר
- ½ כוס קמח תופח
- 2 ביצים L
תוספות:
- קוביות שוקולד מריר או לבן
- לקישוט - אבקת סוכר
אופן ההכנה לסופלה שוקולד עם הפתעות:
- ממיסים את החמאה והשוקולד המריר, מוסיפים פנימה את המלח והסוכר, מערבבים הייטב ומורידים מהאש
- מוסיפים ½ כוס קמח ומערבבים היטב לאיחוד
- מוסיפים בהדרגה ביצה אחרי ביצה תוך כדי ערבוב תמידי
- יוצקים את הבלילה ל - 4 תבניות או 2 ספלים גדולים
- מכניסים בכל סופלה קוביות שוקולד מריר או לבן
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים בין 8-10 דקות
- מוציאים מהתנור מפזרים אבקת סוכר ומתענגים לצד גלידה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות