טעים וקל להכנה: מתכון לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס
עוגה טעימה וקלה להכנה המתאימה במיוחד לכבוד שבת קודש, עוגת פאי לימוד בציפוי קוקוס המוגשת לאחר קירור ומשאירה תמיד טעם של עוד
- נועם זיגדון
- כ"ב שבט התשפ"ד
- 1 תגובות
ריבועי פאי לימון קוקוס צילום: נועם זיגדון
מתכון לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס / נועם זיגדון
המצרכים לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס:
כוס מדידה: חד פעמית חמה
תבנית בקוטר 20×30
לתחתית:
- 250 גרם ביסקוויטים
- 150 גרם מחמאה רכה
- ½ כוס קוקוס
לשכבה שניה:
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים L
- 3/4 כוס מיץ לימון טרי
- 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה לריבועי פאי לימון בציפוי קוקוס:
הכנת התחתית:
- במעבד מזון טוחנים את כל מצרכי התחתית עד לאיחוד
- משטחים בתבנית עם נייר אפיה משומן ומהדקים היטב
הכנת השכבה השניה:
- מערבבים או מקציפים היטב את כל החומרים לבלילה אחידה ויוצקים אותה על תחתית הביסקוויטים
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 25 דקות
- לאחר האפיה שהעוגה עדין חמה מפזרים קוקוס/ שערות קוקוס
- מכניסים למקרר למשך 3-4 שעות לפני ההגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות