לקראת ט"ו בשבט: מתכון ל'לחם שבעת המינים'
השף של מסעדת ל'אנטריקוט עם מתכון ייחודי לט"ו בשבט: לחם בירה ופירות מיובשים
צילום: מיכל אקרמן
לקראת ט"ו בשבט, ממליץ שף אמיר שכטמן, ממסעדת ל'אנטריקוט התל אביבית, על אפיית לחם מתוק וריחני המכיל בתוכו מחווה שבעת המינים.
ל’אנטריקוט, מסעדה צרפתית כשרה (רבנות תל אביב מהדרין), מתמחה בבשר איכותי. תפריט עשיר ואווירת בראסרי צרפתית ונעימה בלב ליבה של תל-אביב.
לחם בירה ופירות מיובשים:
1 ק"ג קמח תופח
1.3 ליטר בירה לבנה או שחורה
200 גר' תערובת פירות יבשים מכל הסוגים
50 גר' פשטן שלם
50 גר' אגוזי מלך
הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בצורת קיפול עד קבלת מסה אחידה .
יוצקים לתבניות אינגליש קייק, מפזרים מלח גם מלמעלה
אופים בתנור מחומם ל150 מעלות כ 45 - 50 דקות.
ל’אנטריקוט, מסעדה צרפתית כשרה (רבנות תל אביב מהדרין), מתמחה בבשר איכותי. תפריט עשיר ואווירת בראסרי צרפתית ונעימה בלב ליבה של תל-אביב.
לחם בירה ופירות מיובשים:
1 ק"ג קמח תופח
1.3 ליטר בירה לבנה או שחורה
200 גר' תערובת פירות יבשים מכל הסוגים
50 גר' פשטן שלם
50 גר' אגוזי מלך
הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בצורת קיפול עד קבלת מסה אחידה .
יוצקים לתבניות אינגליש קייק, מפזרים מלח גם מלמעלה
אופים בתנור מחומם ל150 מעלות כ 45 - 50 דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות