י"ח כסלו התשפ"ה
19.12.2024
הסחוג של הטריפולטאים

מתכון לסלט דלעת – טירשי

"הסחוג של הטריפולטאים": אוהבים לגוון בסלטים? קבלו מתכון לטירשי - סלט דלעת המגיע מהמטבח הטריפוליטאי ומתאים במיוחד לצד חלה או כריך טרי

מתכון לסלט דלעת – טירשי
סלט דלעת טירשי צילום: נועם זיגדון

מתכון לסלט דלעת – טירשי / נועם זיגדון

המצרכים לסלט דלעת – טירשי:

  • ½-1  ק"ג דלעת
  • 2 תפוחי אדמה בנוניים
  • 5 שיני שום כתוש
  • ½ כף פפריקה חריפה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מיץ מלימון שלם
  • 1/2 כף מלח
  • 1 כף כמון או כרויה (קימל טחון)
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה לסלט דלעת – טירשי:

  1. מבשלים את הדלעת ותפוחי האדמה עד לריכוך, מסננים מנוזלים ומועכים לפירה
  2. מוסיפים 5 שיני שום כתוש, ½ כף פפריקה חריפה, 1 כף פפריקה מתוקה, מיץ מלימון שלם, 1/2 כף מלח, 1 כף כמון או כרויה( קימל טחון), 1/2 כוס שמן
  3. מערבבים היטב עד לאיחוד ומעבירים לקופסא
  4. שומרים בקירור עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון סלט

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}