מתכון לכיסוני בצק במגוון מילויים
מחפשים מאפה לארוחת ערב מוצלחת או כתוספת לכל ארוחה חגיגית? קבלו מתכון לכיסוני בצק מושלמים עם שלל רעיונות למילויים, חלבי, פרווה ובשרי
- חני לוין
- ד' שבט התשפ"ד
כיסונים במגוון מילויים צילום: ניצה בן ישי
מתכון לכיסוני בצק במגוון מילויים / ניצה בן ישי
המצרכים לכיסוני בצק במגוון מילויים:
לבצק:
- 2 כוסות קמח
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים חמים
- 1/2 כפית מלח
למילוי: (יש אפשרויות מגוונות למילוי)
- פירה תפו"א עם בצל מטוגן
- טונה עם ביצה קשה
- גבינה צהובה, גבינה בולגרית וזיתים קצוצים
- רוטב פיצה, גבינה צהובה ותוספות
- חציל מטוגן / קלוי עם גבינת פטה
- בשר טחון עם בצל מטוגן
אופן ההכנה לכיסוני בצק במגוון מילויים:
- בקערה, מערבבים קמח, שמן, מים ומלח ומאחדים לבצק גמיש ונוח לעבודה.
- מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק, וקורצים עיגולים בעזרת כוס (בערך קוטר של 7סמ')
- מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול, מקפלים לחצי ומהדקים היטב עם האצבעות, אפשר לעטר עם מזלג.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום או קצח
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 דקות או עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות