עסיסי במיוחד: מתכון לדג מושט מרוקאי בסיר מאודה
מחפשים מתכונים חדשים ומעניינים לדגים? קבלו מתכון עסיסי במיוחד לדג מושט בסגנון מרוקאי המתבשל בסיר מאודה ומעניק טעם נפלא לארוחה חגיגית הולמת
- נועם זיגדון
- כ"ח טבת התשפ"ד
- 3 תגובות
דג מושט מרוקאי בסיר מאודה צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג מושט מרוקאי בסיר מאודה / נועם זיגדון
המצרכים לדג מושט מרוקאי בסיר מאודה:
- דג מושט מפולט
- 5 שיני שום פרוסים
- 1 גמבה חתוכה לרצועות (אפשר להוסיף כל ירק שאתם אוהבים)
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית אבקת מרק
- צרור כוסברה קצוצה
- ½ כוס שמן
אופן ההכנה לדג מושט מרוקאי בסיר מאודה:
- את הגמבה חותכים לרצועות ופורסים דק
- משרים את הדגים במים עם 2 כפות חומץ למשך רבע שעה שוטפים הייטב ומסננים
- בקערה נפרדת, מכניסים שמן ותבלינים ומערבבים לאיחוד
- מורחים את הדגים בתערובת התבלינים
- מניחים נייר אפיה בסיר האידוי (אפשר להכין בסיר במבוק או בסיר קוסקוס) ומפזרים את הירקות מעל נייר האפייה
- מניחים את הדגים מעל הירקות
- בסיר התחתון ממלאים מים וכף מלח ומעליו מניחים את הסיר עם הדגים והירקות
- סוגרים את הסיר ומבשלים במשך כ- 35 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות