כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לעוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן

קינוח חלבי וחגיגי המתאים במיוחד לערב לביבות משפחתי: מתכון לקוקולידה - עוגיות שוקולד הממולאות בקרם שוקולד לבן | עוגיות ממכרות שפשוט לא תפסיקו לאכול אותן 

מתכון לעוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן
עוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן צילום: אסתי זוהרץ

מתכון לעוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן / אסתי זוהרץ

המצרכים לעוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן:

לעוגיות:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • ½ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר לבן
  • ½ כוס סוכר חום
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ¾ כוס קמח

לקרם המילוי:

  • 2 חבילת שמנת מתוקה או צמחית (500 גרם)
  • 1 חבילת פודינג וניל (80 גרם)
  • 150 גרם שוקולד לבן מומס וקר

אופן ההכנה לעוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן:

הכנת העוגיות:

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמן.
  2. מכניסים למיקסר את הביצים, סוכר לבן וסוכר חום ומתחילים לערבל
  3. לאחר מספר דקות מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בעדינות, את הקמח, אבקת אפייה והקקאו ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
  4. מכניסים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים עוגיות בגודל מטבע חצי שקל במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות ואופים במשך - 8 עד 9 דקות ומוציאים מיד.
  6. משאירים את העוגיות להתקררות ורק לאחר מכן מנתקים אותן מנייר האפייה.

הכנת הקרם למילוי:

  1. מקציפים את מצרכי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את השוקולד המומס בתנועות קיפול

הרכבת הקוקולידה:

  1. מורחים על עוגייה קצפת ומעליה מניחים עוגייה נוספת
  2. מכניסים למקפיא להתייצבות לפחות 5 שעות
  3. מאכסנים במקפיא עד ההגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון עוגיות עוגיות סנדוויץ'

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}