מתכון לעוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן
קינוח חלבי וחגיגי המתאים במיוחד לערב לביבות משפחתי: מתכון לקוקולידה - עוגיות שוקולד הממולאות בקרם שוקולד לבן | עוגיות ממכרות שפשוט לא תפסיקו לאכול אותן
- חני לוין
- כ"ח כסלו התשפ"ד
עוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לעוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן / אסתי זוהרץ
המצרכים לעוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן:
לעוגיות:
- 200 גרם שוקולד מריר
- ½ כוס שמן
- 2 ביצים
- ½ כוס סוכר לבן
- ½ כוס סוכר חום
- 2 כפות קקאו
- 1 כפית אבקת אפיה
- ¾ כוס קמח
לקרם המילוי:
- 2 חבילת שמנת מתוקה או צמחית (500 גרם)
- 1 חבילת פודינג וניל (80 גרם)
- 150 גרם שוקולד לבן מומס וקר
אופן ההכנה לעוגיות קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן:
הכנת העוגיות:
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמן.
- מכניסים למיקסר את הביצים, סוכר לבן וסוכר חום ומתחילים לערבל
- לאחר מספר דקות מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בעדינות, את הקמח, אבקת אפייה והקקאו ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
- מכניסים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים עוגיות בגודל מטבע חצי שקל במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות ואופים במשך - 8 עד 9 דקות ומוציאים מיד.
- משאירים את העוגיות להתקררות ורק לאחר מכן מנתקים אותן מנייר האפייה.
הכנת הקרם למילוי:
- מקציפים את מצרכי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את השוקולד המומס בתנועות קיפול
הרכבת הקוקולידה:
- מורחים על עוגייה קצפת ומעליה מניחים עוגייה נוספת
- מכניסים למקפיא להתייצבות לפחות 5 שעות
- מאכסנים במקפיא עד ההגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות