כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

אושרית אברג'יל מגישה לכם מתכונים מקוריים בשילוב מוצרי קליק

ערב לביבות שיעשה לכולם מתוק בלב • "חנוכה זה הזמן לחמם את האווירה בערב לביבות משפחתי ומלכד, שיהיה לכם חנוכה מלא אור!"

אושרית אברג'יל מגישה לכם מתכונים מקוריים בשילוב מוצרי קליק
סופגניית קרואסון קליק צילום: שושי סירקיס

מתכונים של אושרית אברגל
סופגניית קרואסון קליק 

החומרים:

  •  500 גרם קמח לבן
  • 1 ביצהL
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 250 מ״ל חלב פושר
  • קורט מלח
  • 1 כף עראק/ברנדי

למילוי:

  • 2 כפיות חמאה
  • 2 טבלאות קליק עוגיות ופצפוצים

לציפוי:

  • סוכר
  • שוקולד לבן מומס

אופן ההכנה :

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים בסדר הזה: שמרים, קמח, סוכר ומלח. מערבבים.
  2. מוסיפים חלב וברנדי ומתחילים בלישה בעוצמה נמוכה. כשהבצק מתחיל להתגבש מוסיפים קוביות חמאה. ממשיכים בלישה 12 דקות עד לקבלת בצק רך.
  3. מעבירים את הבצק לקערת התפחה, לשים ידנית כ2- דקות. משמנים את הבצק ומכסים להתפחה עד להכפלת הנפח (כשעה וחצי(.
  4. מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק ל 2- ומרדדים כל חלק לריבוע דק, מורחים על חצי מהבצק שכבה דקה מכפית חמאה
  5. מקפלים את הבצק ומרדדים שוב למלבן דק. חוזרים על הפעולה גם בחצי השני של הבצק
  6. חותכים למשולשים, ומניחים בקצה הרחב שברי קליק עוגיות ופצפוצים ומגלגלים לקרואסון ובכל גלגול מותחים את הבצק. מהדקים את הקצה לתחתית הקרואסון.
  7. גוזרים ריבועי נייר אפיה, משמנים ומניחים עליהם את הקרואסונים כשהתפר כלפי מטה. מכסים להתפחה עד להכפלת הנפח (כחצי שעה(.
  8. מחממים שמן עמוק לכ170- מעלות, מכניסים את הקרואסונים עם נייר האפייה, מטגנים מ2- הצדדים עד להזהבה ושולפים את נייר האפיה. מוציאים מהשמן ומניחים על רשת צינון, מגלגלים בסוכר.
  9. ממיסים שוקולד לבן ומזלפים על הקרואסונים מומלץ לקשט עם כדורי קליק, מגישים ונהנים

טיפ להכנה מוקדמת: אחרי שמגלגלים לקרואסונים מעבירים לקופסא אטומה ומקפיאים. מוציאים מהמקפיא כשעתיים לפני ההגשה, מטגנים ומגישים.

קרדיט: שושי סירקיס

קינוח קליקולד/ אושרית אברגיל

תבנית עגולה בקוטר 18-20 סמ

המצרכים:

  • 3 שקיות קליק כדורי קליק חום לבן
  • 1 שקית קליק בייגלה מצופה שוקולד חום
  • 1 שקית קליק בייגלה מצופה שוקולד לבן
  • 500 ml שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות פודינג וניל 

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו הקצפה מניחים שמנת מתוקה ואבקת סוכר, ומתחילים להקציף בעוצמה נמוכה כחצי דקה. מוסיפים פודינג וניל ומגבירים את מהירות ההקצפה לעוד כ-2 דקות, או עד למרקם קצפת רכה אך יציבה.
  2. מרכיבים את הקינוח: מניחים שקף בחלק הפנימי של רינג או תבנית קפיצית.
  3. שופכים פנימה 3 שקיות קליק כדורים.
  4. מעבירים פנימה 1/3 מכמות הקרם. משטחים עם כף כדי שהקרם יכנס בין הקליקים. 
  5. מוסיפים את יתרת הקרם ומיישרים. מכניסים להקפאה ל-10 דקות.
  6. מוציאים ומסדרים מלמעלה קליק בייגלה בצורת ספירלה שחור לבן. 
  7. עוטפים ומחזירים להקפאה עד להגשה.

ניתן להכין גם כמנות אישיות.

חג שמח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}