כ' כסלו התשפ"ה
21.12.2024

מתכון לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד

לקראת חג החנוכה המתקרב קבלו מתכון לסופגניות אפויות הממולאות באגוזים ושוקולד חלבי ומצופות בגנאש שוקולדי מושחת, לא תפסיקו לנשנש אותן

מתכון לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד
סופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד צילום: מירב מלכה

מתכון לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד / מירב מלכה.

המצרכים לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב פושר
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1.5 כפות מלח
  • 1/4 כוס שמן

למילוי:

  • ממרח אגוזים
  • קוביות שוקולד חלבי

לגנאש:

  • 50 מל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר.

אופן ההכנה לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק חלק ונעים
  2. מניחים בצד מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך שעה.
  3. לאחר שעה יוצרים עיגולים ומשטחים אותם מעט, ממלאים כל כדור בצק בחצי כפית ממרח אגוזים וקוביית שוקולד חלב.
  4. סוגרים את הכדורים הייטב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות ואופים במשך 12 דקות ומוציאים מהתנור

הכנת הגנאש:

  1. ממיסים על האש את השמנת המתוקה ושוקולד
  2. טובלים כל סופגניה בגנאש ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות / עדשים או כל מה שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון מאפה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}