מתכון לפרגיות ברוטב ברווז - מעדן חמוץ מתוק
מחפשים מעדן אמיתי לכבוד סעודת החג? קבלו מתכון מוצלח לפרגיות ברוטב שזיפים הנותן את טעמו החמוץ מתוק לפרגיות עסיסיות ומלאות עניין
- חני לוין
- כ' תשרי התשפ"ד
פרגיות ברוטב ברווז צילום: נועם זיגדון
מתכון לפרגיות ברוטב ברווז - מעדן חמוץ מתוק
המצרכים לפרגיות ברוטב ברווז - מעדן חמוץ מתוק:
- 1 ק"ג פרגיות
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- 2 כפות שטוחות רסק עגבניות
- ¼ כוס שמן
- 1 כפית כמון
- מעט צ'ילי גרוס חריף
- 1 כף רוטב ברווז על כל פרגית (נקרא גם רוטב שזיפים)
- חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה לפרגיות ברוטב ברווז - מעדן חמוץ מתוק:
- מחממים סיר סטאז' עם שמן ומטגנים את הפרגיות משני צדדים עד להשחמה
- מוסיפים את הרסק והכמון ולאח"מ מוסיפים את הבצל ומערבבים מעט
- מסדרים את הפרגיות מעל הבצל ומפזרים את הצ'ילי החריף
- יוצקים מעל כל פרגית כף מהרוטב ברווז, מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ-20 דקות
- מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° עד שמשחים
- מוציאים מהתנור ומגישים לצד אורז לבן או כל מה שאוהבים
- בהצלחה רבה ובתאבון
הערה: ניתן להחליף את הפרגיות בכרעיים עוף הודו ועוד..
קרדיט מתכון: סמדר פרגר
מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות