מתכון לפרגיות מקורמלות
לכל חובבי הטעם המקורמל, קבלו מתכון לפרגיות מקורמלות עם רצועות גמבה ובצל, מתאים כתוספת למנה עיקרית לצד אורז לבן
- חני לוין
- י"ח תשרי התשפ"ד
פרגיות מקורמלות צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לפרגיות מקורמלות / אסתי זוהרץ
המצרכים לפרגיות מקורמלות:
- 8 חתיכות פרגיות נקיות
- 2 בצלים חתוכים לרצועות
- 1 פלפל מתוק חתוך לרצועות
- 1 כפית רכז רימונים או דבש
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- כורכום
- פפריקה
למרינדה:
- 2 כפות שמן
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס
- רכז רימונים
- 1/2 כפית פפריקה
- 1/4 כפית כורכום
אופן ההכנה לפרגיות מקורמלות:
הכנת המרינדה:
- בקערה עמוקה מכניסים את מצרכי המרינדה ומערבבים היטב עד לאיחוד
- מכניסים את הפרגיות לקערה ועוטפים היטב את כל הפרגיות במרינדה
- מכניסים לקירור למשך חצי שעה או למספר שעות
הכנת הפרגיות:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את רצועות הגמבה ומטגנים עד השחמת הרצועות
- מוציאים את הגמבה לכלי אחר ומניחים בצד
- באותו סיר שהזהבנו את הבצל מניחים את הפרגיות במרינדה וצורבים עד הזהבה על אש גבוהה משני הצדדים
- לאחר שהזהבנו וצרבנו היטב את הפרגיות מוסיפים את הבצל והגמבה שהנחנו בצד ומערבבים היטב
- טועמים ומתקנים תיבול
- מגישים עם אורז לבן או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות