מתכון לפצפוצי אורז ושוקולד לבן עם לוטוס וריבת חלב
מתכון נהדר לקינוח חלבי חגיגי ומשובח, מתאים לימי הולדת וזמנים מיוחדים, שוקולד לבן ופצפוצי אורז מצופים בקרנצ'יות מושלמת ובזילוף ריבת חלב
- חני לוין
- י"ח תשרי התשפ"ד
פצפוצי אורז ושוקולד לבן צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לפצפוצי אורז ושוקולד לבן עם לוטוס וריבת חלב / אסתי זוהרץ
המצרכים לפצפוצי אורז ושוקולד לבן עם לוטוס וריבת חלב :
- 250 גרם שוקולד לבן
- 2 כפות שמן קנולה
- 2 כפות ממרח לוטוס
- 1 כף טחינה גולמית
- 1.5 כוסות פצפוצי אורז
- 2 כפות שקדים קלויים וקצוצים
- ריבת חלב
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד לבן מומס
- 1 כפית שמן
- 3 כפות קרונפלקס גרוס גס / 3 כפות פצפוצי אורז
אופן ההכנה לפצפוצי אורז ושוקולד לבן עם לוטוס וריבת חלב :
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן והשמן ומערבבים לאיחוד
- היא פנימה את ממרח הלוטוס והטחינה הגולמית ומערבבים לאיחוד
- כולל לתערובת השוקולד כוס וחצי פיצפוצי אורז ו2 כפות שקדים קלויים וקצוצים
- משטחים חצי מהכמות על גבי תבנית ארוכה אינגליש קייק ומכניסים להקפאה במשך 10 דקות
- לאחר מכן יגיע מעל כמה כפות ריבת חלב
- ומעל מורחים בצורה אחידה את יתרת תערובת הנותרת
- מישרים ומכניסים למקפיה ל-10 דקות
לציפוי:
- ממיסים את השוקולד הלבן והשמן ומערבבים לאיחוד
- מכיל 3 כפות קרונפלקס גרוס גס או 3 כפות פיצפוצי אורז גרוסים
- ומערבבים יחד עם השוקולד המומס
- מורחים את תערובת השוקולד הלבן מעל הקינוח הקפוא ומכניסים למקפיה לעוד 15
- לאחר הקירור מוחלט מוציאים מהמקפיא וחותכים למלבנים בעזרת סכין שיניים
- ניתן לקשט מעל פסים מריבת חלב או ממרח לוטוס מחומם מעט
- שומרים בקירור ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות