כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לפוקאצ'ות מבצק פרנה ללא התפחה

ארוחת בוקר או ערב עם מתכון קל ומהיר להכנת פוקאצ'ות מבצק פרנה ללא צורך בהתפחה ארוכה, תוכלו להכין עם כל ירק אהוב ולקבל מנה משביעה וחגיגית

מתכון לפוקאצ'ות מבצק פרנה ללא התפחה
פוקאצ'ות צילום: מירב מלכה

מתכון לפוקאצ'ות מבצק פרנה ללא התפחה / מירב מלכה

המצרכים לפוקאצ'ות מבצק פרנה ללא התפחה:

(כוס חד פעמי קר)

  • 1 ק"ג קמח
  • 2.5 כפות שמרים
  • 5 כפות סוכר
  • 5 כוסות מים חמימים
  • 1.5 כפות מלח

אופן ההכנה לפוקאצ'ות מבצק פרנה ללא התפחה:

  1. בקערה מכניסים את הקמח השמרים הסוכר והמים ומתחילים ללוש, לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק אחיד ודביק
  2. בעזרת ידיים רטובות יוצרים צורת פוקאצ'ה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה
  3. מניחים להתפחה במשך 10 דקות
  4. מברישים את הפוקאצ'ות בשמן זית, מפזרים מלח גס, פלפל שחור גרוס ומניחים מגוון ירקות שאוהבים, פטריות , רצועות גמבה צבעוניות, בצל סגול, קוביות חצילים, קוביות בטטה, ועוד...
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך רבע שעה עד 25 דקות

מוציאים מהתנור ומגישים

מתכון פוקאצ'ה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}