מתכון לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי
מתכון לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי מושלם משולב בפלפל חריף וקוביות גמבה אדומה
- מירב מלכה
- י"ח תשרי התשפ"ד
סלט זיתים ברוטב פיקנטי צילום: מירב מלכה
מתכון לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי / מירב מלכה
המצרכים לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי:
- 1 קופסת זיתים מגולענים
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1 פלפל חריף חתוך לקוביות
- 1/4 כוס שמן
- 1 כף גדושה פפריקה
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי:
- ממלאים סיר עם מים ושופכים פנימה את הזיתים המגולענים
- מביאים לרתיחה ומכבים את האש
- מסננים את הזיתים ומניחים בצד
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את השום, הגמבה והפלפל החריף עד להשחמת השום, מוסיפים את הזיתים ומערבבים הייטב
- בינתיים מכניסים בכוס את השמן, הפפריקה, פלפל שחור ומלח ומערבבים הייטב לאיחוד
- שופכים את הרוטב שבכוס לתוך הסיר עם הזיתים ומערבבים הייטב
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים עד לצמצום הנוזלים, מכבים את האש ומצננים הייטב
- מעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות