מתכון לאורז עשיר בסגנון מרוקאי
מתכון לתוספת מוצלחת וחגיגית, אורז בסגנון מרוקאי מתובל בטוב טעם המעניק לארוחה טעם מיוחד יותר
- חני לוין
- י"ח תשרי התשפ"ד
אורז עשיר בסגנון מרוקאי צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לאורז עשיר בסגנון מרוקאי / אסתי זוהרץ
המצרכים לאורז עשיר בסגנון מרוקאי:
- 1 בצל חתוך לרצועות דקות
- 1.5 כוסות אורז (פרסי)
- 1 כף שמן
- 5 כפות תערובת לאורז מרוקאי (ניתן להשיג בחלקת תבלינים בסופר או בחנות תבלינים)
- מלח
- פלפל לבן
- 1/2 כפית אבקת מרק עוף
- 2 + 1/4 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה לאורז עשיר בסגנון מרוקאי:
- מחממים סיר עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן תוך ערבוב תמידי במשך כ 3-4 דקות או עד שכל האורז מקבל צבע לבן ומצופה בשמן .
- מוסיפים את תערובת התיבול המרוקאי, מעט מלח, מעט פלפל לבן ואבקת מרק עוף ומערבבים היטב
- מוסיפים מים רותחים (מי שאוהב אורז ממש רך שיוסיף עוד רבע כוס מים )
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה מכסים בנייר אפיה ומכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 12 דקות
- מכבים את האש ומעבירים מיד על משטח על גבי מגבת רטובה, מחכים 10 דקות והאורז מוכן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות