כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

מתכון לסלט קישואים ברוטב עגבניות ובצל

מתכון נהדר לסלט קוביות קישואים המתבשלים ברוטב עגבניות ומתובלים בתבליני הבית, מתכון קל ומוצלח לכל חובבי הסלטים והקישואים

מתכון לסלט קישואים ברוטב עגבניות ובצל
סלט קישואים ברוטב עגבניות צילום: מתוך הסרטון

מתכון לסלט קישואים ברוטב עגבניות ובצל / מירב מלכה

המצרכים לסלט קישואים ברוטב עגבניות ובצל:

  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות עם הקליפה (ניתן לקלף את הקישואים)
  • מעט כמון
  • מעט פלפל שחור
  • מעט פפריקה
  • מעט מלח
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה לסלט קישואים ברוטב עגבניות ובצל:

  1. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה נאה
  2. מוסיפים את קוביות הקישואים, התבלינים, רסק העגבניות והמים ומערבבים היטב לאיחוד
  3. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
  4. מבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים
  5. מעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה
  6. בהגשה מפזרים כוסברה / פטרוזיליה קצוצה

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון סלט

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}