מתכון לסלט קישואים ברוטב עגבניות ובצל
מתכון נהדר לסלט קוביות קישואים המתבשלים ברוטב עגבניות ומתובלים בתבליני הבית, מתכון קל ומוצלח לכל חובבי הסלטים והקישואים
- מירב מלכה
- י"ז תשרי התשפ"ד
סלט קישואים ברוטב עגבניות צילום: מתוך הסרטון
מתכון לסלט קישואים ברוטב עגבניות ובצל / מירב מלכה
המצרכים לסלט קישואים ברוטב עגבניות ובצל:
- 2 בצלים קצוצים
- 2 קישואים חתוכים לקוביות עם הקליפה (ניתן לקלף את הקישואים)
- מעט כמון
- מעט פלפל שחור
- מעט פפריקה
- מעט מלח
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 2 כוסות מים
אופן ההכנה לסלט קישואים ברוטב עגבניות ובצל:
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה נאה
- מוסיפים את קוביות הקישואים, התבלינים, רסק העגבניות והמים ומערבבים היטב לאיחוד
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים
- מעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה
- בהגשה מפזרים כוסברה / פטרוזיליה קצוצה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות