שטראוס מזמינה אתכם ליהנות מארוחות טעימות במינימום זמן ומאמץ
גם בחול המועד ניתן להכין ארוחה פרווה או חלבית טעימה וקלה להכנה, תוך 2 דקות בלבד. מגלים מחדש את סדרת הרביולי של שטראוס. כשרות: בד"ץ שארית ישראל
- כתבה מקודמת
- י"א תשרי התשפ"ד
מוזמנים לגלות מחדש את סדרת הרביולי של שטראוס לארוחה משפחתית טעימה או לאירוח ברמה גבוהה, בהכנה מהירה ובכשרות מהודרת. הרביולי הוא הדרך המהירה שלך להגיש למשפחה ולאורחים ארוחת גרומה מפנקת לכבוד החג וחול המועד ב-2 דק' של עבודה וליהנות ממחמאות רבות.
סדרת הרביולי החלבית כוללת רביולי גבינה ורביולי ייחודי במילוי גבינה המותאם לילדים. סדרת הרביולי הפרווה כוללת שני טעמים עשירים: רביולי בטטה וטורטליני פטריות, אותם תוכלו להגיש כתוספת עשירה לארוחה בשרית.
סדרת הרביולי מתאימה במיוחד ללחץ ועומס ההכנה של תקופת החגים בגיוון הסעודות והארוחות, ומאפשרת הכנה קלה ופשוטה - תוך 2 דקות תקבלו מנה טעימה ומפנקת שתותיר לכם טעם של עוד.
שטראוס גאה להוביל פתרונות קולינריים העונים לצרכים השונים של הצרכנים הבוחרים לגוון את ארוחותיהם.
הוראות הכנה:
- להרתיח כ- 8 כוסות מים ל- 400 גרם פסטה.
- לרוקן את הפסטה למים הרותחים.
- לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).
- מוצר קפוא - אין צורך להפשיר, יש להוסיף כדקת בישול.
כשרות: בד"ץ שארית ישראל
משווק באריזות של 400 גרם
להשיג ברשתות השיווק
הוראות הכנה לרטבים:
רוטב שמנת פטריות
- במחבת כבדה, מזהיבים קלות בצל קלוף וקצוץ עם כף שמן זית.
- מוסיפים חבילת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות דקות ומטגנים כ- 2 דקות.
- מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומבשלים מעל להבה בינונית כ- 5 דקות נוספות.
- מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט ומוזגים על הפסטה המוכנה.
רוטב עגבניות
מערבבים בקערה:
- עגבניות טריות מגוררות בפומפייה (ללא הקליפה)
- מעט שמן זית כתית מעולה (אפשר גם מתובל באורגנו וטימין)
- מלח ופלפל
- מוזגים את הרוטב על הפסטה המוכנה ומוסיפים גבינת פרמז‘ן או גבינה בולגרית מגוררת.
רוטב פסטו
- טורפים בקערה מעט שמן זית כתית מעולה עם פסטו בזיליקום מוכן ומוזגים על הפסטה המוכנה.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות