מארחים בסוכה בחול המועד? מתכון למאפה טונה ברוטב פטריות
סטארקיסט מגישה לכם מתכון נהדר למאפה טונה ברוטב פטריות, אותו תוכלו להגיש בארוחות החג
- כתבה מקודמת
- י"א תשרי התשפ"ד
סטארקיסט מתכון לסוכות צילום: יח"צ
בחג הסוכות ובימי חול המועד, כולנו זוכים לביקורי אורחים ואושפיזין, וסועדים יחדיו את ארוחות החג. עם הטונה של סטארקיסט תיהנו מהאפשרות לגוון במבחר רחב של מתכונים שישדרגו כל ארוחה, או לאוכלה כמות שהיא. שלושה מרכיבי יסוד משפיעים על איכותה של טונה סטארקיסט ומציבים אותה כמותג הטונה מס' 1 בישראל: הנתח הטוב והמשובח ביותר בטונה - פילה, תהליך ייצור קפדני השומר על הטריות והערכים התזונתיים של הטונה ודייג בלב האוקיינוס – הרחק מזיהומים ומפעילות תעשייתית.
סטארקיסט מגישה לכם מתכון נהדר למאפה טונה ברוטב פטריות, אותו תוכלו להגיש בארוחות החג.
מרכיבים:
- 1 חבילת בצק עלים
- 2 קופסאות טונה מסוננות
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- 1/2 כפית מלח
- 1 ביצה טרופה לציפוי
לרוטב:
- 4 כפות שמן זית
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות \ פרוסות דק
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית כורכום
- 3 כפות עלי טימין טרי
- 1/2 כוס מים מעורבבים עם כפית קורנפלור
הוראות הכנה:
- בקערה מערבבים את קופסאות הטונה המסוננות עם הבצל הירוק ומעט מלח.
- פורסים את בצק העלים וחותכים לריבועים שווים.
- מניחים כף גדושה במרכז כל ריבוע וסוגרים את הקצוות האלכסוניות ממש כמו מאפה גביניות.
- מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה במרווחים ומברישים בביצה טרופה .
- אופים כ- 30 דקות בחום של 180 מעלות עד הזהבה.
- להכנת הרוטב, במחבת מניחים שמן זית ובצל, מטגנים עד שהבצל מזהיב ומוסיפים פטריות, מטגנים חמש דקות נוספות ומוסיפים את התבלינים ואת המים עם הקורנפלור, מערבבים כ-3 דקות ומסירים מהאש.
- מגישים מאפה חם עם רוטב מעל.
סטארקיסט מאחלת לכם חג שמח
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות