פשוט וטעים
לכבוד שבת: מתכון לפשטידת בטטה וגבינות פיראוס
פשטידת בטטה וגבינות, טעימה במיוחד, משביעה וקלה להכנה שתשדרג לכם את הסעודה השלישית• בתיאבון
- כתבה מקודמת
- ה' תשרי התשפ"ד
פשטידת בטטה צילום: יח"צ
פשטידת בטטה וגבינות פיראוס
כמות: 6 סועדים
רמת קושי: קל
זמן הכנה: עד 30 דקות
מצרכים:
- 2 בטטות בינוניות
- 1 בצל לבן
- 2 שיני שום
- 2 גבעולי בצל ירוק
- 2 ביצים
- כוס קמח תופח
- רבע כוס שמן
- 1 גבינת חרמון
- מלח
- פלפל שחור
- חצי כפית סוכר
אופן ההכנה לפני שבת:
- קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה
- מקלפים וחותכים את הבטטה לקוביות, מוסיפים לבצל ומכסים
- מבשלים למשך 5 דקות עד שהבטטה מעט מתרככת
- מוסיפים שום כתוש ובצל ירוק ומבשלים עוד 3 דקות
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- מוסיפים לקערה קמח, מים, ביצים, תבלינים ומערבבים היטב
- מגרדים גבינת חרמון ומערבבים
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים במשך 30 דקות
- מצננים את הפשטידה לטמפ' חדר, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים בקירור עד לשימוש
*יש לחמם על הפלטה כחצי שעה לפני ההגשה
בתיאבון!
פשטידת בטטה - סרטון-
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות