מתכון למאפה במילוי ריבת תפוחים
נשארה לכם ריבת תפוחים מראש השנה? קבלו מתכון הכי קל שיש למאפה שיעזור לכם להיפתר ממנה בצורה הכי טעימה שיש | מאפה מבצק עלים במילוי ריבת תפוחים המוגש לצד כדור גלידה יעניק לכם קינוח חגיגי ומפנק
- חני לוין
- ד' תשרי התשפ"ד
מאפה המילוי תפוחים צילום: אסתי זוהרץ
מתכון למאפה במילוי ריבת תפוחים / אסתי זוהרץ
המצרכים למאפה במילוי ריבת תפוחים:
- 1 בצק עלים מופשר
- ריבת תפוחים
- אבקת סוכר
אופן ההכנה למאפה במילוי ריבת תפוחים:
- חותכים את בצק העלים לריבועים ומניחים כפית גדושה של ריבת תפוחים
- חותכים רצועות דקות מבצק העלים ומצמידים היטב בצורת אלכסון
- אופן הכנת המאפה. קרדיט: אסתי זוהרץ
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות