כ' כסלו התשפ"ה
21.12.2024

מתכון לקוראסון ספירלה במילוי קצפת

קינוח קל טעים והכי פשוט שיש, עם מצרכים נגישים וקלילים, קרואסון ספירלה ממולא בקצפת ומצופה בגנאש שוקולד עסיסי, קינוח המתאים לימי הולדת, חגים ושבתות

מתכון לקוראסון ספירלה במילוי קצפת
קרואסון במילוי קצפת צילום: נועם זיגדון

מתכון לקוראסון ספירלה במילוי קצפת / נועם זיגדון

המצרכים לקוראסון ספירלה במילוי קצפת:

  • 1 חבילה בצק עלים שמרים של מעדנות

למילוי:

  • 1 קצפת צמחית / שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג פירות יער
  • ¼ כוס מים

לגנאש:

  • שוקולד מריר /חלב / לבן / צמקאו
  • להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים

אופן ההכנה לקוראסון ספירלה במילוי קצפת:

  1. מפשירים את הבצק ופותחים אותו
  2. מקלקלים את בצק העלים לרולדה וחותכים פרוסות  בעובי 2 ס"מ
  3. מניחים על תבנית שקעים משומנת
  4. ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד שמזהיב
  5. מוציאים מהתנור ומצננים
  6. מקציפים את כל מצרכי המילוי עד לקבלת קצף יציב ומעבירים לשקית זילוף
  7. בעזרת קיסם עושים חור במרכז הספירלות המוכנות ומזלפים פנימה את הקצפת

הכנת הגנאש:

  1. ממיסים את השוקולד וטובלים כל עוגייה
  2. מפזרים סוכריות צבעוניות ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון מאפה קינוח קרואסון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}