מתכון לדג מושט עם עגבניות שרי ובזיליקום
מתכון נהדר לדגי מושט עם עגבניות שרי ועלי בזיליקום, מתבשלים בתיבול אנין ופרוסות לימון המעניקות את טעמם המיוחד לדגים
- נועם זיגדון
- כ"ה אלול התשפ"ג
דג מושט עם שרי ובזיליקום צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג מושט עם עגבניות שרי ובזיליקום / נועם זיגדון
המצרכים לדג מושט עם עגבניות שרי ובזיליקום:
- 3-5 דג מושט של רוזנרס פיש
- 15 עגבניות שרי חתוכים לחצאים
- 1/4 לימון פרוס לפרוסות דקות
- ¼ כפית מלח
- מעט פלפל שחור ארבע עונות
- 5 שיני שום חצוי
- 5 עלי בזיליקום
- מעט פטרוזיליה קצוצה
- מעט צ'ילי גרוס חריף
- ¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה לדג מושט עם עגבניות שרי ובזיליקום:
- מחממים סיר שטוח את השמן, השום והעגבניות ומכסים את הסיר
- מבשלים עד לריכוך העגבניות ומוסיפים את הבזיליקום, הפלפל השחור והמלח
- מסדרים את הדגים בסיר ומניחים את פרוסות הלימון על הדג
- מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומכסים את הסיר
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על אש נמוכה במשך כ-15 דקות
- מוציאים מהאש ומגישים עם פרוסת לימון, עלה נענע ועגבניות שרי שהתבשלו יחד
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות