שירבו זכויותנו
טיפ ושיטה מצוינת: כך חותכים את הרימון בצורה הכי טובה
לכל מי שמסתבך בקילוף וחיתוך הרימון לקראת ראש השנה, הנה לכם הוראות מסודרות לקילוף וחיתוך הרימון וגם שיטה מצוינת להוצאת הגרעינים בצורה קלה ונוחה יותר
רימון צילום: freepik
חותכים עיגול סביב הכתר של הרימון בעדינות ובזהירות כך שלא תפגען בזרעים
יש לשים לב כי הכיפה נשלפה מבלי לפגוע במבנה הרימון כשהכתר הוסר, מתבוננים על הרימון ומזהים את ששת חלקיו המופרדים על ידי מחיצות דמויות דפים דקים וצהובים.
בעזרת סכין, חותכים את הרימון על פי ששת המחיצות יש לשים לב שחותכים אך ורק באזור הקליפה ולא עד למרכז הפרי.
בעזרת הידיים, מחלצים את החלקים. הם יפתחו כמו מתנה יפה
בשלב זה ניתן לשלוף את הזרעים בעדינות עם סכין או להשתמש בשיטה הבאה:
קערת מים - מכניסים את ששת פלחי הרימון אל קערת מים, כאשר הקליפה שלהם פונה מעלה.
בעזרת האצבעות מחלצים את הזרעים אל תוך הקערה
זרעי הרימון ישקעו מטה בזמן שהציפה תצוף מעלה, כך יהיה לכם קל ונוח יותר לסנן את הזרעים.
הטיפ וההוראות באדיבות: אפרת ושדי
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות