כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

מתכון לדג סלמון עם פסטו ושקדים מולבנים

רוצים לגוון בסעודת השבת? קבלו מתכון מוצלח לדגי סלמון ברוטב פסטו ובציפוי של שקדים או צנוברים טחונים, לא תפסיקו לקצור מחמאות

מתכון לדג סלמון עם פסטו ושקדים מולבנים
סלמון עם פסטו צילום: אפרת סיאצ'י

מתכון לדג סלמון עם פסטו ושקדים מולבנים / אפרת סיאצ'י

המצרכים לדג סלמון עם פסטו ושקדים מולבנים:

  • 4 נתחי סלמון (700-800 גרם)
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 1 כף שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/3 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 2 כפות רוטב פסטו קנוי

לפיזור מעל:

  • 2 כפות שקדים מולבנים טחונים / צנוברים טחונים (לא חובה)

אופן ההכנה לדג סלמון עם פסטו ושקדים מולבנים:

  1. מניחים את הדגים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהעור כלפי מטה
  2. בקערה מכניסים מיץ לימון, שמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל שחור ומערבבים הייטב לאיחוד
  3. שופכים את הרוטב מעל הדגים כך שיהיו מצופים הייטב
  4. מורחים כחצי כף רוטב פסטו על כל דג מכל הכיוונים
  5. מפזרים מעל שקדים / צנוברים טחונים.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים במשך 25 דקות.
  7. מגישים לצד פרוסת לימון ושעועית ירוקה

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות

מתכון רוטב פסטו דג סלמון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}