כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון למוקפץ פרגיות ופסטה

רוצים לגוון את שולחן השבת? קבלו מתכון למוקפץ יוקרתי עם פרגיות, פסטה ושלל ירקות המתובלים ברוטב אסייתי ומעניקים טעם חדש לסעודה חגיגית יותר

מתכון למוקפץ פרגיות ופסטה
מוקפץ פרגיות ופסטה צילום: אפרת ושדי

מתכון למוקפץ פרגיות ופסטה / אפרת ושדי

המצרכים למוקפץ פרגיות ופסטה:

  • 1/2 חב' פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1/4 ק"ג פרגית נקיה
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 3 גזרים חתוכים לרצועות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
  • כרוב סגול חתוך לרצועות
  • 1 כף אבקת מרק
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • קורט מלח

אופן ההכנה למוקפץ פרגיות ופסטה:

  1. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את יתר הירקות ומקפיצים עד לריכוך.
  3. לאחר התרככות הירקות מוסיפים את התבלינים והרטבים ומערבבים היטב לאיחוד.
  4. חותכים את הפרגית לקוביות ומערבבים יחד עם הירקות שבמחבת.
  5. מקפיצים במשך 10 עד 15 דקות עד שהפרגית מתבשלת ומוסיפים את הפסטה המבושלת.
  6. מערבבים הכל יחד ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

חדשות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}