כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לקרפ צרפתי בחמש דקות

מחפשים רעיון לקינוח מתוק שהוא גם משביע? קבלו מתכון לקרפ צרפתי בחמש דקות הכנה ומצרכים הכי נגישים שיש 

מתכון לקרפ צרפתי בחמש דקות / נועם זיגדון

המצרכים לקרפ צרפתי בחמש דקות:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1 כפות שמן קנולה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה לקרפ צרפתי בחמש דקות:

  1. בקערה, מערבבים בעזרת מוט בלנדר את כל המצרכים עד לקבלת תערובת חלקה ודלילה
  2. מחממים מחבת טפלון ומשמנים אותה במעט שמן בעזרת נייר סופג
  3. שופכים מעט מהבלילה למרכז המחבת ובמהירות מזיזים את המחבת מצד לצד כך שהבלילה תכסה את כל המחבת.
  4. כשהקרפ נהיה חום בצד אחד הופכים אותו ומבשלים בצד השני.
  5. מורחים את הקרפ בשוקולד ומקפלים לשניים
  6. ניתן לזלף סירופ שוקולד וסוכריות צבעוניות.

בהצלחה רבה ובתאבון

קרפ צרפתי מתכון קינוח מתוק

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}