קליל וטעים: מתכון לסלט פסטה קר באדיבות פיראוס
מי לא רוצה להפתיע בסעודה שלישית עם סלט קליל וטעים שיגרום לכולם לבקש עוד ועוד • בפיראוס הכינו לכם מתכון לסלט פסטה מיוחד שיוסיף יצרתיות וטעם לכל ארוחה
- שימי פרקש כתבה מקודמת
- ו' אלול התשפ"ג
- 1 תגובות
סלט פסטה קר עם גבינת פיראוס צילום: יח"צ
סלט פסטה קר
כמות: 6 סועדים
רמת קושי: קל
זמן הכנה: עד 30 דק
מצרכים:
- חבילת פסטה פוזילי (מסולסלת)
- 1/2 כוס זיתי קלמטה
- חופן בזיליקום
- 1/2 כוס עגבניות שרי
- 2 גמבות
- קוביות גבינה בולגרית פיראוס
- כף דבש
- כף שמן זית
אופן הכנה:
- מבשלים את הפסטה מראש לפי הוראות היצרן
- מסננים, משמנים ומצננים את הפסטה (לשמור את הפסטה בקירור עד השימוש)
- מסדרים בתבנית אפיה את הגמבה, חציל ועגבניות שרי וצולים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעה, מצננים ומכניסים לקירור
*הרכבת הסלט לפני הסעודה השלישית:
- מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים למעט הגבינה
- מתבלים בשמן זית, לימון סחוט ודבש
- מפזרים מעל גבינה בולגרית ומגישים
בתאבון!
לרכישת מוצרי פיראוס לחצו כאן>>סלט פסטה קר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות