מתכון לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת
לכל חובבי הקדאיף: קבלו מתכון לכנאפה במילוי של תערובת בשר משובחת, מתאימה כתוספת נהדרת לכל ארוחה בשרית הולמת
- נועם זיגדון
- כ"ז אב התשפ"ג
כנאפה במילוי תערובת בשר משובחת צילום: נועם זיגדון
מתכון לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת / נועם זיגדון
המצרכים לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת:
- 450 גרם קדאיף
- 4 כפות שמן זית
למילוי:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 3 בצלים גדולים קצוצים דק
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1/2 כוס צנוברים
- אגוז מוסקט / בהרט / ראס אל חנות
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כף מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את הבשר, הפטרוזיליה, הצנוברים והתבלינים ומערבבים הייטב לאיחוד, מבשלים תוך ערבוב במשך כ10 דקות
- בקערה מערבבים הייטב את הקדאיף עם 4 כפות שמן זית
- חצי מהכמות מסדרים בתבנית משומנת, מעל הקדאיף מניחים את תערובת הבשר ומל הבשר מניחים את שערות הקדאיף שנותרו
- מהדקים היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 25 דקות או עד להשחמה
- סמוך להגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים בזילוף טחינה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות