כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת

לכל חובבי הקדאיף: קבלו מתכון לכנאפה במילוי של תערובת בשר משובחת, מתאימה כתוספת נהדרת לכל ארוחה בשרית הולמת

מתכון לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת
כנאפה במילוי תערובת בשר משובחת צילום: נועם זיגדון

מתכון לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת / נועם זיגדון

המצרכים לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת:

  • 450 גרם קדאיף
  • 4 כפות שמן זית

למילוי:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 3 בצלים גדולים קצוצים דק
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 כוס צנוברים
  • אגוז מוסקט / בהרט / ראס אל חנות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כף מלח
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת:

  1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את הבשר, הפטרוזיליה, הצנוברים והתבלינים ומערבבים הייטב לאיחוד, מבשלים תוך ערבוב במשך כ10 דקות  
  2. בקערה מערבבים הייטב את הקדאיף עם 4 כפות שמן זית
  3. חצי מהכמות מסדרים בתבנית משומנת, מעל הקדאיף מניחים את תערובת הבשר ומל הבשר מניחים את שערות הקדאיף שנותרו
  4. מהדקים היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 25 דקות או עד להשחמה
  5. סמוך להגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים בזילוף טחינה ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון כנאפה שערות קדאיף בשרי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}