כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי

תוספת מושלמת לסעודה חלבית הולמת, פטריות במילוי תערובת גבינות משובחת, בציפוי קריספי מושלם 

מתכון לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי
פטריות במילוי גבינות צילום: גילה מוגמי

מתכון לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי / גילה מוגמי

המצרכים לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי :

  • פטריות ללא הרגל (לפי כמות הסועדים)

למילוי:

  • גבינת שום שמיר / גבינה שמנת
  • גבינה צהובה מגורדת
  • גבינת פרמזן
  • אבקת רוטב פטריות

לציפוי:

  • קמח
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם מתובלים / שומשום

אופן ההכנה לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי:

  1. בקערה מערבבים את כל מצרכי המילוי עד לאיחוד
  2. ממלאים את הפנים הפטרייה בתערובת הגבינות
  3. מגלגלים כל פטריה ממולאת בקמח, לאח"מ בביצה ולאח"מ בפירורי הלחם.
  4. מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים כל פטריה עד להזהבה
  5. מוציאים על נייר סופג ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון פטריות חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}