מתכון לעוגיות שושני מרנג מוצלחות וטעימות
מתכון נהדר לעוגיות שושני מרנג מוצלחות וטעימות, הן מתאימות כנשנוש מתוק לכל עת וכשמתחשק לכם להתפנק על מאפה אוורירי ומושלם
עוגיות שושני מרנג צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לעוגיות שושני מרנג מוצלחות / אסתי זוהרץ
המצרכים לעוגיות שושני מרנג מוצלחות:
לבצק:
- 3/4 כוס סוכר
- 1 מרגרינה / נטורינה (200 ג')
- 3 חלמונים L
- 1 אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
- 1/2 כוס מים / מיץ תפוזים
- מעט גרידת לימון
- כ 3 וחצי כוסות קמח (לפי הצורך) לפי כוס חד פעמי חם
למרנג:
- 3 חלבונים L
- 1 כוס סוכר
- 3 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה לעוגיות שושני מרנג מוצלחות:
הכנת המרנג:
- מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה
- מוסיפים בתנועות קיפול 3 כפות פודינג וניל ומערבבים באיטיות עד לאיחוד
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד וחלק
- מחלקים את הבצק ל - 3 חלקים שווים
- מרדדים כל כדור בצק בין שני ניירות אפייה למלבן גדול
- מורחים שליש מהמרנג בצורה אחידה על כל מלבן
- חותכים עם סכין רצועות ארוכות בעובי 3 סנטימטר
- מגלגלים כל רצועה לצורת ספירלה (שבלול) ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- אופן הכנת העוגיות. קרדיט: אסתי זוהרץ
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ13 דקות או עד להזהבה קלה מאוד
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות