מתכון לחציל קלוי בתיבול עדין ומושלם
מתכון נהדר והכי קל שיש לחציל קלוי בסגנון עדין שיעניק יוקרה וטעם מושלם בכל סעודה שתגישו אותו, בפיזור של טבעות בצל ירוק תקבלו סלט מרשים ומעורר תאבון
- חני לוין
- י"ד אב התשפ"ג
חציל קלוי צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לחציל קלוי בתיבול עדין ומושלם / אסתי זוהרץ
המצרכים לחציל קלוי בתיבול עדין ומושלם:
- 1 חציל שלם
- 2 שיני שום כתושות
- 2 כפות שמן זית
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס
- מעט צ'לי גרוס
- 1 גבעול בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה לחציל קלוי בתיבול עדין ומושלם:
- שורפים את החציל על הגז או בגריל של פיתות או בתנור על החום הכי גבוה
- מקלפים את החציל ומשאירים את הראש
- בקערה מכניסים את שיני השום הכתושות, השמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס ומעט צ'ילי גרוס ומערבבים הייטב לאיחוד
- בזמן ההגשה מניחים את החציל הקלוי שקילפנו על צלחת הגשה ומורחים אותו בתערובת התיבול, מפזרים מעל החציל בצל ירוק קצוץ ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות