כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

מתכון לפטריות במילוי גבינה ובציפוי קריספי מושלם

מתכון נהדר לפטריות ממולאות בתערובת גבינות מושלמת, מצופות בתערובת פירורי לחם המעניקה לפטרייה את הקריספיות המושלמת

מתכון לפטריות במילוי גבינה ובציפוי קריספי מושלם
פטריות ממולאות גבינה בציפוי קריספי מושלם צילום: אפרת ושדי

מתכון לפטריות במילוי גבינה ובציפוי קריספי מושלם / אפרת ושדי

המצרכים לפטריות במילוי גבינה ובציפוי קריספי מושלם:

  • פטריות שמפניון
  • פטריות פורטבלן

למילוי הגבינות:

  • גבינה צהובה מגורדת
  • פתיתי גאודה מגורדת
  • פטה עיזים מגורדת
  • גבינת מוצרלה / בולגרית מגורדת

לציפוי:

  • 1 ביצה טרופה עם קורט מלח
  • פירורי לחם מעורבים
  • מעט פטרוזיליה יבשה
  • אבקת שום
  • שומשום

אופן ההכנה לפטריות במילוי גבינה ובציפוי קריספי מושלם:

  1. מנקים את הפטריות, חורצים סביב הרגל ומרוקנים.
  2. בקערה, מערבבים את כל סוגי הגבינות עד לאיחוד
  3. בעזרת כף ממלאים את הפטרייה ולוחצים היטב ע"מ שהגבינה תהיה דחוסה הייטב
  4. לוקחים 2 קערות, באחת טורפים את הביצה עם המלח ובקערה שניה את פירורי הלחם עם הפטרוזיליה, אבקת השום והשומשום.
  5. טובלים כל פטריה ממולאת בביצה בטרופה ולאחמ"כ בתערובת פירורי לחם,
  6. מטגנים בשמן עמוק כשפתח הפטרייה כלפי מעלה
  7. מטגנים עד להזהבה ומוציאים

בהצלחה רבה ובתאבון

פטריות פטריות ממולאות חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}