מתכון לקיש פטריות פרווה מושלם
מתכון נהדר לקיש פטריות פרווה שיכול להתאים לכל סעודה ובמיוחד כתוספת מרשימה ומפנקת לסעודה שלישית
- מירב מלכה
- י' אב התשפ"ג
קיש פטריות פרווה צילום: מירב מלכה
מתכון לקיש פטריות פרווה מושלם / מירב מלכה
המצרכים לקיש פטריות פרווה מושלם:
לבסיס:
- 2 כוסות קמח
- 150 גרם מחמאה
- 1ביצה
- 1 כפית מלח
- 2 כפות מים קרים
למלית:
- 2 בצלים קצוצים
- 1 חבילת פטריות
- 2 כפות קמח
- מעט מלח
- פלפל שחור
- מעט אבקת מרק עוף
- 2 כוסות מים
- 1 כף שום כתום
- 2 ביצים
אופן ההכנה לקיש פטריות פרווה מושלם:
הכנת הבסיס:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבסיס ומעבדים הייטב עד לאיחוד
- משטחים את הבצק על תבנית פאי ומכניסים להקפאה במשך 30 דקות
- מוציאים מהמקפיא ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 10 דקות
הכנת המלית:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ
- מוסיפים בהדרגה את הקמח ןהמים תוך ערבוב תמידי עד לקבלת בלילה אחידה
- מורידים מהאש ומצננים הייטב עד לקירור מוחלט מוסיפים את הביצים, השום והתבלינים ומערבבים לאיחוד.
- שופכים את הבלילה על שכבת הבסיס שאפינו ומשטחים הייטב
- מכניסים שוב לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 25 דקות.
- מוציאים מהתנור חותכים ומגישים חם
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות