מתכון למג'דרה עסיסית וטעימה
מחפשים מנת פרווה עסיסית ומוצלחת? קבלו מתכון למג'דרה מושלמת עם המון בצל ועדשים המתובלים בטוב טעם ומעניקים לכם מנה משובחת ומלאת עניין
- אפרת ושדי
- ז' אב התשפ"ג
מג'דרה עסיסית וטעימה צילום: אפרת ושדי
מתכון למג'דרה עסיסית וטעימה / אפרת ושדי
המצרכים למג'דרה עסיסית וטעימה:
- 1 + 1/2 כוסות אורז
- 1 + 1/2 כוסות עדשים ירוקות
- 2 בצלים בינוניים / גדולים קצוצים
- שמן בנדיבות
- 3 כוסות מים רותחים
- 1/2 כפית שטוחה כמון
- 1 כפית שטוחה כורכום
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה למג'דרה עסיסית וטעימה:
- בסיר עם מי ברז מבשלים את העדשים במשך 20 דקות בערך ומסננים. (העדשים לא צריכות להיות מוכנות לגמרי אלא 3/4 בישול)
- בסיר רחב מחממים שמן בנדיבות ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה יפה,
- מוסיפים את האורז ומטגנים מעט תוך ערבוב תמידי
- מוסיפים את העדשים ומערבבים היטב
- מוסיפים את המים הרותחים, מתבלים ומערבבים.
- סוגרים את הסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על להבה נמוכה במשך 20 דקות.
טיפ: ניתן לטגן בצל ולפזר מעל המג'דרה – משדרג מאוד את המנה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות