כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

תוספת הכי קלה שיש: מתכון לפרוסות בטטה צלויות בתנור

תוספת הכי מוצלחת שהילדים וגם המבוגרים יעופו עליה, היא קלה להכנה ומעניקה לכל מאכל ססגוניות וטעם מושלם

תוספת הכי קלה שיש: מתכון לפרוסות בטטה צלויות בתנור
בטטה בתנור צילום: מירב מלכה

מתכון לפרוסות בטטה צלויות בתנור / מירב מלכה

המצרכים לפרוסות בטטה צלויות בתנור:

  • 3 בטטות
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה לפרוסות בטטה צלויות בתנור:

  1. מקלפים את הבטטות, שוטפים וחותכים אותן לפרוסות
  2. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים שמן זית
  3. מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים הייטב לאיחוד (ניתן להוסיף כל תבלין שאוהבים ולשדרג את הטעם)
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך כ20 עד 30 דקות או עד להשחמה נאה
  5. מוציאים מהתנור ומגישים עם אורז וכל מה שאוהבים

בהצלחה ברה ובתאבון

בטטה בטטה אפויה מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}