כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לקציצות ירקות טעימות ועסיסיות

לכל חובבי הירקות: קבלו מתכון לקציצות עסיסיות המורכבות משלל ירקות ומתובלות בטוב טעם, קציצות שתוכלו להגיש עם כל מה שאתם אוהבים ואפילו בתוך פיתה עם מעט טחינה וצ'יפס ויש לכם ארוחה נהדרת

מתכון לקציצות ירקות טעימות ועסיסיות
קציצות ירקות טעימות ועסיסיות צילום: מלי כהן

מתכון לקציצות ירקות טעימות ועסיסיות / מלי כהן

המצרכים לקציצות ירקות טעימות ועסיסיות:

  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 קישואים
  • 2 בטטות
  • 2 גזרים
  • 1 בצל
  • צרור כוסברה קצוצה
  • מעט פלפל שחור
  • מעט פפריקה אדומה מתוקה
  • מעט כורכום
  • 2 כפיות אבקת מרק עוף
  • מלח
  • 2-3 ביצים
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון.

אופן ההכנה לקציצות ירקות טעימות ועסיסיות:

  1. מקלפים את הירקות ומכניסים לתוך סיר עם מים רותחים, מבשלים על האש עד לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית
  2. מסננים את הירקות מהמים, מגרדים כל ירק בפומפיה גסה ומכניסים לקערה
  3. מגרדים את הבצל בפומפיה דקה, סוחטים מנוזלים ומעבירים לקערת הירקות.
  4. מוסיפים את התבלינים, כוסברה קצוצה, ביצים ופירורי לחם ומערבבים היטב לאיחוד.
  5. מחממים שמן במחבת טפלון. ובעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות ומניחים בתוך השמן החם.
  6. מטגנים כל קציצה משני הצדדים עד להזהבה יפה.
  7. מניחים על נייר סופג ומגישים עם כל מה שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון קציצות ירקות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}