כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי

לכל חובבי החצילים המתכון הזה בשבילכם: קבלו מתכון לקוביות חצילים מטוגנות המתובלים ברוטב עגבניות פיקנטי יחד עם קוביות גמבה צבעוניות המעניקות את הססגוניות לסלט מוצלח

מתכון לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי
סלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי צילום: אסתי זוהרץ

מתכון לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי / אסתי זוהרץ

המצרכים לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי:

  • 2 חצילים חתוכים לקוביות
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית פפריקה
  • מעט כמון
  • מעט פלפל שחור
  • מעט מלח
  • מעט צ'ילי גרוס
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי:

  1. בשמן עמוק מטגנים את קוביות החציל ומניחים על נייר סופג (ניתן לאפות בתנור או בנינג'ה עם מעט שמן)
  2. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את קוביות הגמבה ומטגנים גם אותן עד להשחמה נאה
  3. מנמיכים את האש ומוסיפים את שיני השום הקצוצות, והתבלינים והרסק ומערבבים הייטב לאיחוד מוסיפים את המים וממשיכים לערבב
  4. מגבירים את האש ומביאים שוב לרתיחה
  5. מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה של הרוטב
  6. מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנות, מערבבים בעדינות לכמה דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מניחים בקופסא ושומרים בקירור.

בהצלחה רבה ובתאבון

סלט מתכון חצילים סלט חצילים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}