כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

היישר מקוריאה לקיץ הישראלי והחמים: איך להכין קפה קר ומוקצף?

קפה נמס 'עלית' מגישים לכם מתכון להכנת קפה קר ומוקצף איתו תוכלו להתרענן בימי הקיץ החמים, בעזרת 4 מרכיבים פשוטים שיש לכולם בבית.

היישר מקוריאה לקיץ הישראלי והחמים: איך להכין קפה קר ומוקצף?
קפה עלית מתכון קפה קר צילום: יח"צ

רוצים להכין אצלכם בבית את הקפה המושלם- ממש כמו במסעדות? כזה שרואים בתמונות ואומרים "וואו, באיזו מכונה הם השתמשו?!" בואו נספר לכם איך מכינים קפה קוריאני מוקצף שכבש את העולם בעזרת 4 מרכיבים שיש לכל אחד מכם בבית.

קפה קוריאני הוא קפה קר ומוקצף שהינו מאוד פופולארי בשנים האחרונות בקוריאה, משם גם מגיעות הוראות ההכנה. חשוב לציין שאנשים שנולדו לפני כ- 50 שנה, בוודאי יזכרו כי זו הייתה הדרך להכין פעם קפה מוקצף. השתדרגנו עם השנים ועם המכונות השונות, אבל בסוף אנשים אוהבים לחזור לנוסטלגיה.

מתכון לקפה קר ומוקצף

מצרכים: (לכוס 1 - אם רוצים להכין כמות גדולה יותר מכפילים כמויות)

  • 2  כפות קפה נמס עלית / פלטינום קלאסיק – (כשרות: בד"ץ העדה החרדית)
  • 2  כפות סוכר
  • 2  כפות מים רותחים
  •  3/4 כוס חלב
  • קרח

אופן ההכנה:

  1. שופכים לקערה את הקפה, הסוכר והמים החמים ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר חשמלי.
  2. מערבבים כ- 10-15 דקות או עד שמתקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
  3. שופכים חלב לכוס עם קרח ומעל שופכים את תערובת הקפה.
  4. מערבבים ושותים בכיף!
עלית

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}