היישר מקוריאה לקיץ הישראלי והחמים: איך להכין קפה קר ומוקצף?
קפה נמס 'עלית' מגישים לכם מתכון להכנת קפה קר ומוקצף איתו תוכלו להתרענן בימי הקיץ החמים, בעזרת 4 מרכיבים פשוטים שיש לכולם בבית.
- כתבה מקודמת
- כ"ח תמוז התשפ"ג
קפה עלית מתכון קפה קר צילום: יח"צ
רוצים להכין אצלכם בבית את הקפה המושלם- ממש כמו במסעדות? כזה שרואים בתמונות ואומרים "וואו, באיזו מכונה הם השתמשו?!" בואו נספר לכם איך מכינים קפה קוריאני מוקצף שכבש את העולם בעזרת 4 מרכיבים שיש לכל אחד מכם בבית.
קפה קוריאני הוא קפה קר ומוקצף שהינו מאוד פופולארי בשנים האחרונות בקוריאה, משם גם מגיעות הוראות ההכנה. חשוב לציין שאנשים שנולדו לפני כ- 50 שנה, בוודאי יזכרו כי זו הייתה הדרך להכין פעם קפה מוקצף. השתדרגנו עם השנים ועם המכונות השונות, אבל בסוף אנשים אוהבים לחזור לנוסטלגיה.
מתכון לקפה קר ומוקצף
מצרכים: (לכוס 1 - אם רוצים להכין כמות גדולה יותר מכפילים כמויות)
- 2 כפות קפה נמס עלית / פלטינום קלאסיק – (כשרות: בד"ץ העדה החרדית)
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות מים רותחים
- 3/4 כוס חלב
- קרח
אופן ההכנה:
- שופכים לקערה את הקפה, הסוכר והמים החמים ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר חשמלי.
- מערבבים כ- 10-15 דקות או עד שמתקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
- שופכים חלב לכוס עם קרח ומעל שופכים את תערובת הקפה.
- מערבבים ושותים בכיף!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות