מתכון לעוגת ריבת חלב בחושה בציפוי גנאש ושברי אגוזים
מחפשים מתכון קל להכנה ומהיר? קבלו מתכון לעוגת ריבת חלב בחושה וטעימה המצופה בגנאש ריבת חלב נדיר ואגוזים קצוצים המעניקים את טעמם המיוחד לעוגה מיוחדת
עוגת ריבת חלב בחושה בציפוי גנאש ושברי אגוזים צילום: הדסה ברוכים
מתכון לעוגת ריבת חלב בחושה בציפוי גנאש ושברי אגוזים / הדסה ברוכים
המצרכים לעוגת ריבת חלב בחושה בציפוי גנאש ושברי אגוזים:
לעוגה:
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- 3 כפות ריבת חלב
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 שמנת חמוצה (200 גרם)
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1.5 כוסות קמח
לציפוי גנאש ריבת חלב:
- 1 כף ריבת חלב
- 1/4 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה לעוגת ריבת חלב בחושה בציפוי גנאש ושברי אגוזים:
- מחממים תנור עליון תחתון על- 170 מעלות.
- מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת בלילה בהירה עם בועות.
- מוסיפים לתערובת הביצים את החומרים הרטובים וטורפים הייטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- את חומרים היבשים מעבירים במסננת לתוך הבלילה ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול עד לאיחוד.
- מעבירים את הבלילה ל2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומכניסים לתנור החם ואופים במשך כחצי שעה ( עד שקיסם יוצא יבש)
- בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הגנאש ריבת חלב:
- מחממים סיר על אש נמוכה עם השמנת המתוקה וריבת החלב ומערבבים הייטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- שופכים מהגנאש על העוגות מיד בצאתם מהתנור, מפזרים אגוזים קצוצים גס ומכסים בנייר כסף.
- מניחים לצינון ושמרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון: תהילה גל
מאת: הדסה ברוכים
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות