כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לשניצל תירס ביתי וקריספי

תתחילו לקצור מחמאות: לכל חובבי השניצל תירס, קבלו מתכון ביתי משובח וטעים, שניצלים קטנים וקריספיים שפשוט לא תפסיקו לנשנש אותם

מתכון לשניצל תירס ביתי וקריספי
שניצל תירס ביתי צילום: אפרת אטיאס

מתכון לשניצל תירס ביתי וקריספי / אפרת אטיאס

המצרכים לשניצל תירס ביתי וקריספי:

לבלילה:

  • 3 כוסות גרגירי תירס טחונים
  • 3/4 כוס גרגירי תירס שלמים (מקופסת שימורים)
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • מלח - לפי הטעם
  • 3 ביצים [אם הבלילה יבשה - מוסיפים עוד 1]

לציפוי:

  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה לשניצל תירס ביתי וקריספי:

  1. בקערה מערבבים את כל המצרכים הייטב עד לאיחוד
  2. הבלילה שנוצרת היא דביקה ורכה מאוד [במידת הצורך מוסיפים קמח]
  3. מניחים את הבלילה למנוחה במקרר למשך כחצי שעה
  4. בעזרת ידיים רטובות, יוצרים כדורים ומועכים אותם
  5. טובלים כל עיגול בפירורי לחם ומרימים אותו בעדינות בעזרת כף,
  6. מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים כל שניצל במשך 2-4 דק' מכל צד. עד להשחמה נאה.
  7. מוציאים על נייר סופג ומגישים עם כל מה שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון שניצל תירס

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}