בריא וטעים: מתכון לקרנץ' בצק פריך במילוי שוקולד ללא סוכר
מתכון מעולה לעוגת קראנץ' פריך ללא סוכר ובמילוי של שוקולד טחינה, מתכון קל, טעים ובריא, עוגה שתוכלו להתענג עליה בכל שעות היממה
- חני לוין
- כ"ד תמוז התשפ"ג
קראנצ' שוקולד ללא סוכר צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לקרנץ' בצק פריך במילוי שוקולד ללא סוכר / אסתי זוהרץ
המצרכים לקרנץ' בצק פריך במילוי שוקולד ללא סוכר:
לבצק:
- 500 גרם קמח לבן או כוסמין
- 1 כף גדושה אבקת אפיה
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
- 1 ביצה + חלמון
- 1/3 שליש כוס סוכר או תחליף סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 3/4 כוס מים או לפי הצורך
- 1/4 כפית מלח
למלית:
- ממרח שוקולד טחינה ללא סוכר
אופן ההכנה לקרנץ' בצק פריך במילוי שוקולד ללא סוכר:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש הייטב עד לקבלת בצק אחיד (מוסיפים מים לפי הצורך)
- מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים.
- מרדדים על נייר אפייה כל כדור בצק לעלה דק ומורחים ממרח שוקולד טחינה
- מגלגלים לרולדה וחותכים את הרולדה לאורך ל2 רצועות זהות
- מלפפים את שתי הרצועות זו בזו לצורת בורג ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- ניתן להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים בהמשך כ-20 דקות או עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות