מתכון לשושנים מבצק פריך במילוי קרם פררו רושה
מאפה חגיגי ומרשים של שושני בצק פריך הממולאים בקרם פוררו רושה או כל קרם וממרח שתבחרו מתכון קל להכנה, מוצלח ומתאים לכל עת
- מירב מלכה
- ט"ו תמוז התשפ"ג
שושנים מבצק פריך במילוי קרם פררו רושה צילום: מירב מלכה
מתכון לשושנים מבצק פריך במילוי קרם פררו רושה / מירב מלכה
המצרכים לשושנים מבצק פריך במילוי קרם פררו רושה:
לבצק:
- 4 כוסות קמח
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים רותחים
- 1 אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
- 2 כפות סוכר
למילוי:
- ממרח קרם בטעם פוררו רושה
אופן ההכנה לשושנים מבצק פריך במילוי קרם פררו רושה:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים הייטב עד לקבלת בצק אחיד
- לוקחים חתיכה מהבצק ומרדדים למלבן גדול
- מורחים קרם בטעם פוררו רושה ומגלגלים לרולדה
- חותכים מהרולדה פרוסות ומניחים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשצורת הספירלה לכיוון מעלה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להשחמה
- מוציאים מהתנור מצננים מעט ומגישים
- ניתן לפזר מעט אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות