מתכון לפסטה עם ירקות ברוטב אדום וגבינה צהובה
מחפשים ארוחת צהרים מקורית, קלה וטעימה? קבלו מתכון לפסטה מוצלחת המשולבת בפלפלים צבעוניים ומתובלת ברוטב עגבניות משובח ומושלם, בשילוב של גבינה צהובה מגורדת תקבלו מנה חלבית הולמת
פסטה עם ירקות וגבינה צהובה צילום: ורד כהן
מתכון לפסטה עם ירקות ברוטב אדום וגבינה צהובה / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לפסטה עם ירקות ברוטב אדום וגבינה צהובה:
- 1 חב' פסטה
- 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1/2 פלפל חריף קצוץ
- חופן פטריות טריות קצוצות
- 1 עגבנייה מגורדת
- 3 כפות גדושות רסק עגבניות
- 3 שיני שום קצוצות
- 1/2 כוס שמן
- 1 כפית אורגנו
- 1 כף מלח ורוד
- 1/2 כפית פלפל לבן
- 1 כפית סוכר
- מים רותחים עד לכיסוי האוכל
- חופן גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה לפסטה עם ירקות ברוטב אדום וגבינה צהובה:
- בסיר, מכניסים את כל המצרכים לפי הסדר מלבד הגבינה הצהובה ומבשלים כ-5 דקות עד שהמים רותחים
- מערבבים היטב לאיחוד ומנמיכים את האש, מבשלים בסיר מכוסה עוד כ-10 דקות עד שהפסטה מוכנה
- מערבבים היטב שוב ומפזרים גבינה צהובה מגורדת.
- מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ4 דקות עד להמסת הגבינה הצהובה
- מגישים חם ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות