בקלי קלות: מתכון לעוף בתנור ברוטב אדום משגע
רוצים לשדרג את המנה העיקרית לכבוד שבת קודש? קבלו מתכון לעוף בתנור ברוטב מושלם, מתאים להגשה לצד אורז לבן או כל מה שאוהבים, מתכון קל להכנה ומהיר
- נועם זיגדון
- י' תמוז התשפ"ג
- 1 תגובות
עוף בתנור ברוטב אדום משגע צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף בתנור ברוטב אדום משגע / נועם זיגדון
המצרכים לעוף בתנור ברוטב אדום משגע:
- 6 כרעיים עם עור
- 4-5 תפוחי אדמה מחולקים לרבעים
לרוטב:
- 1/3 כוס רוטב סויה
- 1/2 כוס רסק עגבניות
- 1/2 כוס סילאן
- 10 שיני שום כתוש
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לעוף בתנור ברוטב אדום משגע:
- בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי הרוטב עד לאיחוד
- מסדרים בתבנית את העוף ותפוחי האדמה ויוצקים מעל את הרוטב
- מכסים את התבנית בנייר אפיה ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 220° ואופים במשך כשעה.
- מסירים את הכיסוי ומכניסים שוב לתנור לאפייה במשך 20 דקות נוספות
- מוציאים מהתנור ומגישים לצד אורז או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות