ונים מגוונים עם סטארקיסט
זה לא עוד פריקסה זה סטארקיסט שיצא מהקופסה
לקראת שבתות הקיץ הארוכות בהן אתם מחפשים מתכון מגוון ומותאם לסעודה שלישית, או סתם לארוחת ערב קלילה וטעימה בסוף יום מתיש, סטארקיסט מגישה לכם מתכון מיוחד מתכון לשושני פריקסה, שיגוון לכם את הסעודות והארוחות.
- כתבה מקודמת
- ח' תמוז התשפ"ג
סטארקיסט מתכון פריקסה צילום: יח"צ
שלושה מרכיבי יסוד משפיעים על איכותה של טונה סטארקיסט,: הנתח הטוב ביותר בטונה - פילה, תהליך ייצור קפדני לאורך כל שרשרת הייצור ודייג בלב האוקיינוס.
עם סטארקיסט המנה טעימה יותר. הוסיפו נתחי טונה של סטארקיסט לכל ארוחה, אותה תוכלו לאכול כמות שהיא או במגוון רחב של מתכונים, כמו קציצות דגים, מאפים ממולאים, בולונז, שקשוקה, סלטים מושקעים ועוד, ותיהנו מארוחה משודרגת, טעימה ומיוחדת.
כשרות: בד"ץ העדה החרדית.
שושני פריקסה:
לבצק:
3.5 כוסות קמח לבן – אפשר כוסמין לבן.
1 כף שמרים יבשים.
1/3 כוס שמן זית.
1+1/3 כוסות מים פושרים.
1 כף מלח.
1 כף סוכר.
למלית:
3 ביצים קשות חתוכות גס.
1 צנצנת אריסה לא חריפה.
3 קופסאות טונה מסוננות.
1 כוס זיתים מגולענים קצוצים גס.
לציפוי:
1 ביצה טרופה.
ההכנה:
- במיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים וסוכר, יוצרים גומה ומניחים בתוכה את המלח, השמן והמים.
- לשים כשבע דקות עד לקבלת בצק גמיש ומעבירים לקערה משומנת ומעט ומכוסה להתפחה של שעה.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית ומחלקים את הבצק לשני חלקים.
- מרדדים על משטח מקומח מעט כל חלק בצק לעלה בעובי של 1 ס"מ.
- מורחים מחצית מהמלית על העלה ומגלגלים לרולדה מהודקת.
- בעזרת סכין גדולה וחדה פורסים את הרולדה לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה כשהצד החתוך כלפי מעלה.
- מברישים בביצה ומתפיחים 20 דקות.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 25-30 דקות עד שהמאפה מזהיב.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות