קלה להכנה: מתכון לעוגת סולת בחושה בטעם בקלאווה
לכל חובבי הבקלוואות: העוגה הזו בדיוק בשבילכם, מהירה וקלה להכנה, עוגת סולת בטעם בקלוואה תעניק לכם את הטעם המושלם לקינוח חגיגי
- נועם זיגדון
- ח' תמוז התשפ"ג
- 2 תגובות
עוגת סולת בחושה בטעם בקלוואה צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת סולת בחושה בטעם בקלאווה / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת סולת בחושה בטעם בקלאווה:
לעוגה:
- 4 ביצים L
- ½ + 1 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כוס חלב או מיץ תפוזים
- ½ + 1 כוסות סולת
- 1 כפית תמצית וניל
- 3 כפות גדושות קמח
- 1 אבקת אפיה
- ½ + 1 כוסות אגוזים טחונים (ניתן להמיר ב- 1 כוס אגוזים טחונים וחצי כוס פיסטוק טחון)
- ½ כוס אגוזים קצוצים גס
- 1 כפית קינמון (לא חובה)
- ¼ כפית הל (לא חובה)
לסירופ:
- ½ + 1 כוסות סוכר
- 3 כוסות מים
- מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה לעוגת סולת בחושה בטעם בקלאווה:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים יחד לפי הסדר ומערבבים הייטב לאיחוד
- מניחים את הקערה בצד למנוחה במשך 10 דקות
- יוצקים את התערובת לתבנית בנונית משומנת
- ומכניסים לתנור שחומם מראש על -170° ואופים במשך כ-50 דקות
הכנת הסירופ:
- בסיר מכניסים את כל מצרכי הסירופ ומבשלים במשך 10 דקות עד להמסה מלאה
- שופכים את הסירופ על העוגה בעודה חמה ומפזרים מעל אגוזים ופיסטוקים קצוצים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות