זו התוכנית: כך ייראו מתחמי המזון החדשנים בנתב"ג
בשנתיים הקרובות יורחבו שטחי ההסעדה בנתב"ג, בהשקעה של מיליוני שקלים, בדגש על היצע, מגוון ושיפור חוויית הנוסע | במסגרת השדרוג יורחב תמהיל בתי הקפה והמסעדות, תמהיל ומגוון המוצרים, וכן יורחבו מתחמי מחלקות העסקים וטרקליני האירוח | לראשונה יפורסם גם מכרז להפעלת מתחם לממכר מזון מוכן מהיר ארוז, וכן מכרזים למסעדה אסיאתית, למעדנייה ועוד
- קובי ברקת
- ז' תמוז התשפ"ג
השנה יצוין עשור לרפורמת השמיים הפתוחים ושנתיים לפתיחת הקווים לאמירויות, ואיתם את המשך הצמיחה במספרי הנוסעים. בנמל התעופה בן גוריון צפויים לעבור השנה כ-25 מיליון נוסעים.
כדי להיערך לתנועת הנוסעים המוגברת, רשות שדות התעופה (רש"ת) מפרסמת בימים אלה שורה של מכרזים מסחריים להוספת בתי קפה ומסעדות בטרמינל 1 ובטרמינל 3 בנתב"ג. המכרזים החדשים הותאמו למגמות עדכניות בשוק התעופה המקומי והבינלאומי, ולשינויים בהרגלי הצריכה בעקבות משבר הקורונה.
כמענה לגידול בתנועת הנוסעים, יורחבו בשנתיים הקרובות שטחי ההסעדה בנתב"ג, בהשקעה של מיליוני שקלים, בדגש על היצע, מגוון ושיפור חוויית הנוסע. במסגרת השדרוג יורחב תמהיל בתי הקפה והמסעדות, תמהיל ומגוון המוצרים, וכן יורחבו מתחמי מחלקות העסקים וטרקליני האירוח.
בין המכרזים שיפורסמו: הפעלת בית קפה בדיוטי פרי של טרמינל 3 ושל טרמינל 1; הפעלת בתי קפה בזרועות B ו-C; הפעלת פיצרייה בטרמינל 1; הפעלת בית מאפה באולם מקבלי הפנים בטרמינל 3; והפעלת בית קפה באולם שחקים בטרמינל 3.
לראשונה יפורסם גם מכרז להפעלת מתחם לממכר מזון מוכן מהיר ארוז, וכן מכרזים למסעדה אסיאתית, למעדנייה ועוד. המכרזים החדשים יתווספו למקומות ההסעדה הקיימים בנתב"ג.
המכרזים יעודדו תחרות בין זכייני בתי הקפה והמסעדות, ויכללו הנחה ממחירי המטרה לסל המוצרים הבסיסי שיורחב בקרוב. סל המוצרים הבסיסי שמחיריו מפוקחים ומוצגים בשילוט בולט בכל מקום הסעדה, כולל היום קפה, מאפה, כריך ושתייה קלה. בימים אלה נבחנת הרחבת הסל למוצרים נוספים.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות